Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Tο τελικό σχέδιο «Αθηνά» στη Βουλή: Καταργούνται 6 Ιδρύματα & 150 Τμήματα > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Μετά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις, του άνευρου κατά τα άλλα φοιτητικού κινήματος, την οξεία κριτική όχι μόνο όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και των δύο της συμπολίτευσης, έρχεται αύριο στη Βουλή το περιβόητο σχέδιο «Αθηνά». Πρόκειται για την τελική πρόταση του σχεδίου για την αναδιάρθρωση των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης  που καταθέτει το Υπουργείο  Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για επεξεργασία.
Η τελική πρόταση: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.