Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στην διακομματική ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας με «τρύπα» 300 εκατ και διαφωνίες > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Δεν φαίνεται να έχει καλή τύχη για την κυβερνητική συνοχή και το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Ένας φόρος, ο οποίος υποτίθεται ότι θα κινούνταν στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης αυτών που δεν είναι κάτοχοι μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
Στόχος, από τη νέα φορολογία να προκύψουν έσοδα περίπου 3,2 δισ. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αμφισβητεί ότι οι προτάσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μπορούν να εξασφαλίσουν τα 3,2 δις. και διαρρέει ότι εάν δεν τα βρουν μεταξύ τους τα τρία κόμματα, υπάρχει κίνδυνος επιβολής εκ νέου του δοκιμασμένου «χαρατσιού» από την τρόικα.
Στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.