Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Οι 70 υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ

Τους υποψηφίους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε 70 δήμους σε όλη την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του κόμματος ενώ προανήγγειλε επαναληπτικές εκλογές σε πέντε μόνο δήμους: στη Ζάκυνθο, το δήμο Λοκρών Στερεάς Ελλάδας, τον δήμο Ορεστιάδας στον Έβρο, στο Σούλι Ηπείρου και στην Φαρκαδόνα της Θεσσαλίας.
Οι υποψηφιότητες δεν αφορούν στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, αλλά σε δήμους στους οποίους το ΠΑΣΟΚ έκρινε ότι δεν είχε λόγο να περιμένει καθώς από το σύνολο των υποψηφίων, είχε ήδη προκρίνει τους προτεινόμενους.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.