Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πολιτική απόφαση να λάβει τέλος το φορολογικό απόρρητο

Στο διαδίκτυο μέσω του Taxisnet θα μπορεί να βρει κανείς τα φορολογικά στοιχεία προσώπων ή εταιρειών βάζοντας τέλος στο φορολογικό απόρρητο 8.500.000 φορολογουμένων σύμφωνα με τις προθέσεις του  το υπουργείου Οικονομικών. Αυτό θα συμβεί εφόσον λάβει το «πράσινο φως» μέσω γνωμοδότησης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων Διομ. Σπινέλλης δήλωσε πως η κυβέρνηση για λόγους διαφάνειας σκοπεύει να αναρτήσει άμεσα τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων όλων των πολιτών στο Διαδίκτυο. Όπως τόνισε, η σχετική νομοθετική πρόβλεψη υπάρχει ήδη από το 1992.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.