Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο - αναβλήθηκαν για την Τρίτη 11 τροπολογίες- «αγκάθια» > Εκλογές|νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|eklogika|

Με πολλές αντιδράσεις υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (23 άρθρα και τρεις τροπολογίες) το πολυνομοσχέδιο – «σκούπα» για τις δανειακές υποχρεώσεις που εισηγήθηκε το υπουργείο Οικονομικών. Καταψήφισαν τα κόμματα της Αριστεράς. Αναβλήθηκαν για ψήφιση το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 11 κρίσιμα άρθρα του νομοσχεδίου, τα 10 με ονομαστική ψηφοφορία την Τρίτη το βράδυ μετά από αίτημα του ΚΚΕ.
Στην ομιλία του στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.