Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κουρουμπλής: Θα χάσουν πάλι τα Ταμεία από την πώληση της ΑΤΕ; > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Θα πληρώσουν πάλι τα ασφαλιστικά ταμεία τον πανικό και τις απρονοησίες της κυβέρνησης» από το «ξεπούλημα» της Αγροτικής Τράπεζας, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σημείωσε ότι «το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας εξακολουθεί να παράγει δυσμενείς επιπτώσεις για την ελληνική κοινωνία, οι οποίες αυτή τη φορά αφορούν τις μετοχές που βρίσκονται στην κατοχή των ασφαλιστικών ταμείων.
Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει ποιο είναι...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.