Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αλλαγές στις εργοδοτικές εισφορές για εργαζόμενους και ασφαλισμένους > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου 4093/2012  εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, με την οποία αλλάζουν από την 1η Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο του νέου ασφαλιστικού νόμου, τα ανώτατα όρια (πλαφόν) των ασφαλιστέων αποδοχών των παλαιών μισθωτών με αποτέλεσμα πολλοί ασφαλισμένοι να πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερες εισφορές, ενώ  καταργείται η εργοδοτική εισφορά του 1,10% υπέρ των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας, εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.   Συγκεκριμένα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.