Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πώς θα γίνονται οι μειώσεις αποδοχών στα ειδικά μισθολόγια > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Μέχρι τις 31/12/2013 θα πρέπει να έχουν παρακρατηθεί και να επιστραφούν στο Δημόσιο τα ποσά που προκύπτουν από την αναδρομική από την 1η Αυγούστου μείωση των αποδοχών στα ειδικά μισθολόγια. Προβλέπονται έως 12 δόσεις και η κάθε δόση δεν μπορεί να είναι υψηλότερη από τον μισθό που θα χορηγείται τον Ιανουάριο του 2013. Η απόφαση του αναπλ. υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για τις παρακρατήσεις από τη μισθοδοσία ή τη σύνταξη, αναφέρει ότι θα γίνονται ως εξής:
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.