Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η χώρα και παγώνει και πνίγεται και δεν εισπράττει κύριε Στουρνάρα > Άρθρο - παρέμβαση > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Tο σύνολο της πολιτικής που ασκεί το υπουργείο Οικονομικών έχει μόνο εισπρακτικά χαρακτηριστικά και στόχους. Μηδέν αναπτυξιακή πολιτική, μηδέν κοινωνική πολιτική, μηδέν σε ότι αφορά την αίσθηση δίκαιης κατανομής των βαρών. Αυτά τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Εκείνο όμως που είναι το πλέον ανεξήγητο είναι η επιμονή του κ. Στουρνάρα σε ότι αφορά την βαρύτατη φορολόγηση του πετρελαίου - και των καυσίμων γενικότερα - η οποία αποδείχτηκε, όπως το προβλέψαμε, και βαρύτατα αντιλαϊκή και καταστροφική για το περιβάλλον και αναποτελεσματική σε ότι αφορά την εισροή εσόδων στα κρατικά ταμεία. Προσέξτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.