Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Νόμιμοι καταθέτες εξωτερικού, φοροφυγάδες και επίσημο ξέπλυμα χρήματος > Άρθρο - παρέμβαση > Εκλογές|πολιτικά νέα|δημοσκοπήσεις|ψηφοδέλτια|αποτελέσματα εκλογών|

Η τελευταία πληροφορία από το υπουργείο Οικονομικών σε ότι αφορά τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που έβγαλαν τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού και ελέγχονται από τον ΣΔΟΕ αποκαλύπτει ότι ελάχιστοι κατέθεσαν συμπληρωματικές δηλώσεις αποδεχόμενοι ότι απέκρυψαν εισοδήματα (λιγότεροι από 1000 σε 25000 ελεγχόμενους). Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι υπόλοιποι ή έχουν πληρώσει φόρο ή δεν μπορούν να αποδείξουν από πού προέρχονται τα μη δηλωθέντα κεφάλαια.
Επαναλαμβάνω για να...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.