Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο μέρες μόνο έχουν οι υποψήφιοι για να γραφτούν στη «Διαφάνεια»

Στις 23 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία του υπουργείου Εσωτερικών για την εγγραφή των υποψηφίων αιρετών στην ηλεκτρονική πύλη «Διαφάνεια» και την καταχώρηση των εσόδων, των δαπανών και των πληρωμών τους. Οι υποψήφιοι μπορούν ακόμη να αναρτήσουν και τις λίστες με τους υποψήφιους του συνδυασμού τους.
Η ηλεκτρονική πύλη «Διαφάνεια» ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 7 του μηνός και σύμφωνα με την εγκύκλιο (50070/3-9-2010) του ΥΠΕΣ οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί τους είναι υποχρεωμένοι να καταχωρήσουν και να ανανεώνουν...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.