Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η θα πληρώσουν οι έχοντες και φοροδιαφεύγοντες ή θα επιβληθούν νέα μέτρα, λέει το ΔΝΤ

Ελέγξτε τους πλούσιους, βάλτε φυλακή τους χοντρο-φοροδιαφεύγοντες, λέει σε έκθεσή του το ΔΝΤ (μήπως είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;) - Ζητάει ανατροπή της ισχύος των συμβάσεων - Νέες δυσοίωνες προβλέψεις γα απώλεια 175000 θέσεων εργασίας από την ΓΣΕΕ - Στο δρόμο φορτηγά, σιδηροδρομικοί και ΠΑΜΕ.
Το μαχαίρι στο κόκκαλο θέτει η πρώτη έκθεση-αποτίμηση της πορείας υλοποίησης του μνημονίου που δημοσιοποιήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίζει...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.