Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Απόφαση ΥΠΕΣ: Πως θα γίνεται η ψηφοφορία, πως θα βγάζουν και θα μεταδίδουν τα αποτελέσματα οι εφορευτικές επιτροπές

Σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΕΣ Γιάννη Ραγκούση κατά την διενέργεια των ταυτόχρονων εκλογών για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχώνκαθορίζουμε όπως, η ψηφοφορία των εκλογέων και η εξαγωγή των αποτελεσμάτωναυτής ενεργείται με την ακόλουθη σειρά:
1. Κατά τη προσέλευση των εκλογέων στο εκλογικό τμήμα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος προηγείται η ψηφοφορία για την εκλογή των δημοτικών αρχών και ακολουθεί αμέσως μετά η ψηφοφορία για την εκλογή των περιφερειακών αρχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.