Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Ενισχύεται» ο Β. Κικίλιας με τον Γιάννη Μανώλη

Ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης επιστρατεύεται από τη ΝΔ ως αντιπεριφερειάρχης Αθήνας για να ενισχύσει την υποψηφιότητα Βασίλη Κικίλια καθώς η Ρηγίλλης κατάλαβε ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δεν μπορεί να «σηκώσει» την «αντιμνημονιακή» στρατηγική του κόμματος.
Εκτός του κ. Μανώλη η ΝΔ αναζητά κι άλλες υποψηφιότητες για τις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών οι οποίοι μπορούν να μιλήσουν και να πείσουν για την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Μνημονίου.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.