Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Παμπούκης: Ο Mr. «Επικίνδυνες Αποστολές»

Αρμόδιος για το σχεδιασμό των στρατηγικών επενδύσεων της χώρας και την εκτέλεση «κάθε αποστολής που του αναθέτει ο Πρωθυπουργός» είναι επισήμως ο υπουργός Επικρατείας Χρήστος Παμπούκης.
Όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο Φύλλο της Εφημερίδας Κυβερνήσεως ο κ. Παμπούκης έχει την ευθύνη «στο πλαίσιο κατευθύνσεων και οδηγιών του Πρωθυπουργού, και στα όρια που αυτός χαράσσει, για τον σχεδιασμό της πολιτικής στρατηγικών επενδύσεων και τη διαμόρφωση κατάλληλου θεσμικού περιβάλλοντος και πραγματικών συνθηκών, προκειμένου να ενθαρρυνθούν επενδυτικές πρωτοβουλίες με σκοπό την ανάπτυξη της χώρας».
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.