Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αναλυτικές οδηγίες για την ανάρτηση εσόδων - δαπανών των υποψηφίων

Στην ιστοσελίδα http://ekloges.ypes.gr/diafaneia/index.html του ΥΠΕΣ όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (περιφέρειες και δήμους άνω των 10.000 κατοίκων) θα αναρτούν υποχρεωτικά όλα τα έσοδα από εισφορές και πώληση εισιτηρίων, ακόμη και οι παροχές σε είδος που θα αποτιμώνται σε χρήμα υπέρ των υποψηφίων καθώς όλες τις δαπάνες της προεκλογικής περιόδου.
Στην ιστοσελίδα θα  μπορεί κάθε πολίτης να τις ελέγξει και εάν διαφωνεί, να καταθέσει επωνύμως καταγγελία, χωρίς το όνομά του να κοινοποιηθεί...
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.