Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ρήξη Σ. Αρναουτάκη-Β. Κεγκέρογλου για την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ

Για εσωκομματικά «μαγειρέματα» που ανέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Κρήτη τον υφυπουργό Οικονομίας Σταύρο  Αρναουτάκη, ενώ είχε εκλεγεί ο ίδιος πρώτος, μιλά ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου. Στο μεταξύ για την επίτευξη εσωκομματικής ενότητας, απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τόλμη»
της Κρήτης και του δημοσιογράφου Λ. Συμβουλάκη, άλλα αποτελέσματα εμφανίζει το επίσημο τοπικό ΠΑΣΟΚ και άλλα ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, που δηλώνει πως ήρθε πρώτος αφήνοντας πίσω τον Σταύρο Αρναουτάκη.
Καταγγελία για το θέμα κάνει και η γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αρκαλοχωρίου Δέσποινα Γενιτσαρίδου, που λέει ότι οι διαδικασίες στη Νομαρχιακή ήταν παράνομες και πως δεν μνημονεύονται στην εγκύκλιο Ξυνίδη.
Περισσότερα http://www.eklogika.gr/news/1871

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.