Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αρχίζει το Συνέδριο της Ν.Δ: «Αυλαία» για τη «Σαμαρική» περίοδο, με νέα πρόσωπα και πολιτικές

Στις 7.30 μ.μ. η ομιλία του προέδρου της ΝΔ  σε 4.500 συνέδρους, με εντυπωσιακή εναρκτήρια εκδήλωση-φόρο τιμής σε ένα κόμμα που γυρίζει «σελίδα»- Τι θα αλλάξει, ποια είναι τα «αγκάθια» και οι φόβοι των διοργανωτών.
Με τη δέσμευση για διαδικτυακή ψήφο στους  Έλληνες ομογενείς όταν η ΝΔ θα γίνει πάλι κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα της «καινούργιας Νέας Δημοκρατίας», η οποία θα προκύψει από το συνέδριο του κόμματος που αρχίζει την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Στόχος, η γέννηση ενός νέου κόμματος που σε τίποτε δεν θα μοιάζει με το παλιό- πλην του τίτλου-, που θα έχει απαλλαγεί από τα «βαρίδια» του παρελθόντος, που θα εκλέξει νέα «καθαρά» πολιτικά πρόσωπα, «ταγμένα» φυσικά στο νέο πρόεδρο.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

www.eklogika.gr

Η φωτογραφία μου
«Τράπεζα πληροφοριών» για Κυβέρνηση, Βουλή, Κόμματα, Αυτοδιοίκηση. Ποιοί, πού, με τι προσόντα μας κυβερνούν; Όλα τα μέλη της κυβέρνησης, των Επιτροπών, των διοικήσεων Οργανισμών και Κεντρικών συμβουλίων - Βουλή: Διάρθρωση, ρόλοι, μέλη Διαρκών Επιτροπών-Κόμματα: Ποιοί μετέχουν στα κορυφαία όργανα;- Ευρωβουλή: κόμματα, πρόσωπα, αρμοδιότητες- Αυτοδιοίκηση: Διοικητική μεταρρύθμιση, συνενώσεις ΟΤΑ, «Καλλικράτης» και οι θέσεις των κομμάτων. Ποια ονόματα υποψηφίων «παίζουν» για δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα ενημερώνεται διαρκώς, νέα ονόματα προστίθενται.